<cite id="hocrl"></cite>
  • <ruby id="hocrl"></ruby> <style id="hocrl"><table id="hocrl"></table></style>

    <sub id="hocrl"></sub>
    亚洲最大成人免费av,亚洲理论在线A中文字幕,久草热在线视频免费播放,久久天天躁夜夜躁狠狠85,精品国产91久久粉嫩懂色,色婷婷亚洲精品综合影院,国产亚洲精品成人av在线,中文字幕国产精品二区

    Unit 6 Going west 備課資料●語篇領悟(人教版高三英語上冊教案教學設計)

    發布時間:2016-2-6 編輯:互聯網 手機版

    閱讀本單元對話與課文,完成下列各題:

    §1.1細枝末節

    1.The reason why my father wanted to go to California is that .

    A.California was in desert

    B.California was far away

    C.California was a wonderful land described in a book

    D.California was the largest state in the USA

    答案:C

    2.People moving to the west would meet in .

    A.Kansas

    B.California

    C.Salt Lake Valley

    D.Salt Lake Desert

    答案:A

    3.On which day did the author enter the Salt Lake Desert?

    A.April 12. B.November 4.

    C.October 15. D.December 25.

    答案:B

    4.Why did the travelers call their ninety-mile drive through the Salt Lake Desert the “Long Drive”?

    A.Because the landscape was dry and barren.

    B.Because water was salty and not drinkable.

    C.Because their water supply was so low.

    D.All of the above.

    答案:D

    5.After the travelers burnt their wagons,they had to go on their feet with another

    miles to go.

    A.2 500 B.500

    C.90 D.45

    答案:B

    6.Why didn’t the author stay behind with the children and wait for help?

    A.Because that meant he/she would die.

    B.Because he/she knew that children were tiresome.

    C.Because he/she knew that there was a wagon waiting for him/her.

    D.Because he/she felt he/she could get a prize by his/her father.

    答案:A

    7.The animals almost ran when the travelers reached the edge of the desert,why?

    A.Because they were tired and weak.

    B.Because they had no burden.

    C.Because they must have smelt the water.

    D.Because they went back to their home.

    答案:C

    §1.2 推理判斷

    8.How long did the author spend finishing the journey?

    A.More than 40 months.

    B.About 2 months.

    C.About a year.

    D.About a year and a month.

    答案:A

    9.From the text,we can infer .

    A.the author and the travelers had to go all day and all night long

    B.there was no oxen left when the travelers reached California

    C.many travelers died when their days of hardship came to an end

    D.it’s a long way to travel from the author’s hometown to California

    答案:D

    §1.3主旨大意

    10.The best title of the text is .

    A.A Journey To California

    B.Long Drive

    C.The Salt Lake Desert

    D.Enjoy Your Life

    答案:B

    主站蜘蛛池模板: 福利网午夜视频一区二区| 少妇人妻av毛片在线看| 亚洲一区三区三区成人久| 国产精品线在线精品| 精品国产成人亚洲午夜福利| 中文字幕在线精品国产| 中文字幕亚洲国产精品| 国产在线视频导航| 亚洲综合91社区精品福利| 人妻夜夜爽天天爽三区麻豆av| 国产成人精品亚洲午夜麻豆 | 久久无码高潮喷水| 欧美精品videosbestsex日本| 热久久这里只有精品国产| 欧洲中文字幕一区二区| 亚洲午夜性猛春交XXXX| 亚洲人成电影在线天堂色| 亚洲国产精久久久久久久春色| 国精产品自偷自偷ym使用方法| 日韩福利片午夜免费观着| 国产一区二区不卡在线| 中文无码妇乱子伦视频| 久久这里都是精品二| 国产麻豆精品手机在线观看| 国产综合视频精品一区二区| 国产av午夜精品福利| 女人被爽到高潮视频免费国产 | 成人无码午夜在线观看| 欧洲美熟女乱又伦AV影片| 精品久久久无码中文字幕| 国产美女裸身网站免费观看视频| 国产精品线在线精品| 国产精品区一区第一页| 日韩不卡1卡2卡三卡网站| 超碰成人人人做人人爽| 久久精品国产亚洲av高| 不卡国产一区二区三区| 亚洲精品天天影视综合网| 国产激情视频在线观看首页| 国产精品亚洲色婷婷99久久精品 | 国语自产精品视频在线看|