<cite id="hocrl"></cite>
  • <ruby id="hocrl"></ruby> <style id="hocrl"><table id="hocrl"></table></style>

    <sub id="hocrl"></sub>
    亚洲最大成人免费av,亚洲理论在线A中文字幕,久草热在线视频免费播放,久久天天躁夜夜躁狠狠85,精品国产91久久粉嫩懂色,色婷婷亚洲精品综合影院,国产亚洲精品成人av在线,中文字幕国产精品二区

    Unit 6 Going west 備課資料§3.4用動詞的適當形式填空(人教版高三英語上冊教案教學設計)

    發布時間:2017-10-28 編輯:互聯網 手機版

    1.My friends did what they could (help) me out when I was in difficulty.

    答案:to help

    2.Don’t be discouraged. (take) things as they are and you’ll enjoy every day of your life.

    答案:Take

    3.They didn’t like my suggestion that we (share) the cost of the trip.

    答案:share

    4.Professor Wang once (work) in Africa with wild animals for eight years.

    答案:worked

    5.-I ran my car into a tree yesterday.

    -I suppose you (drive) too fast.

    答案:were driving

    6.Before they reached the house,a new wave came, (sweep) down trees and brought down some walls.

    答案:swept

    7.I lost my way in complete darkness and, (make) matters worse,it began to pour.

    答案:to make

    8. (produce) different kinds of pianos,the factory is sure they can satisfy people’s needs.

    答案:Having produced

    9.He (play) football with other boys when he should have been doing his homework.

    答案:was playing

    10.He kept looking at her, (wonder) whether he had seen her somewhere.

    答案:wondering

    主站蜘蛛池模板: 亚洲熟妇熟女久久精品综合| 91人妻无码成人精品一区91| 国产精品无遮挡猛进猛出| 久久亚洲精品中文字幕波多野结衣| 国内精品极品久久免费看| 久久亚洲综合精品成人网| 亚洲日韩性欧美中文字幕| 国产一区二区三区黄网| 91亚洲国产三上悠亚在线播放| 鲁丝片一区二区三区免费| 久久精品国产久精国产果冻传媒| 亚洲人妻一区二区精品| 99人中文字幕亚洲区三| 亚洲AVAV天堂AV在线网阿V| 无码av最新无码av专区| 亚洲精品日本久久一区二区三区| 激情综合网五月激情五月| 日本一道一区二区视频| 熟女一区二区中文字幕| 97中文字幕在线观看| 国产成人精品2021欧美日韩| 欧美丰满熟妇性xxxx| 亚洲成人av综合一区| 国产精品青青在线观看爽香蕉| 成人午夜视频在线| 色成人精品免费视频| 日本高清中文字幕免费一区二区| 秋霞AV鲁丝片一区二区| 日本夜爽爽一区二区三区| 国产亚洲精品第一综合麻豆| 一本精品99久久精品77| 青青热在线精品视频免费观看| 97人妻免费碰视频碰免| 亚洲色欲在线播放一区| 久久精品国产99久久美女| 麻豆成人精品国产免费| 久久精品免费无码区| 久热中文字幕在线| 成人自拍短视频午夜福利| 中文字幕日韩有码一区| 爱啪啪精品一区二区三区|