<cite id="hocrl"></cite>
  • <ruby id="hocrl"></ruby> <style id="hocrl"><table id="hocrl"></table></style>

    <sub id="hocrl"></sub>
    亚洲最大成人免费av,亚洲理论在线A中文字幕,久草热在线视频免费播放,久久天天躁夜夜躁狠狠85,精品国产91久久粉嫩懂色,色婷婷亚洲精品综合影院,国产亚洲精品成人av在线,中文字幕国产精品二区

    Unit 6 Going west 備課資料§3.5 句型轉(zhuǎn)換(人教版高三英語上冊教案教學(xué)設(shè)計(jì))

    發(fā)布時(shí)間:2016-1-2 編輯:互聯(lián)網(wǎng) 手機(jī)版

    完成B句,使其與A句意思相同或相近。(每空一詞)

    1.A.By the way,what time does your watch say?

    B.By the way,what time is it ?

    答案:by your watch

    2.A.Although he had a disease of the brain which was getting worse,he decided to continue with his research.

    B.Although he had a disease of the brain which was getting worse,he decided to

    his research.

    答案:go on with

    3.A.I’ve always dreamt of coming to China,and now my dream has become a reality.

    B.I’ve always dreamt of coming to China,and now my dream has .

    答案:come true

    4.A.I’m determined to enjoy myself as much as I can,even though I can’t see everything.

    B.I’m determined to enjoy myself ,even though I can’t see everything.

    答案:as much as possible

    5.A.One of the towers is on the top of the hill,but the other buildings are easy to get to.

    B.One of the towers is on the top of the hill,but the buildings are easy to get to.

    答案:the rest of

    6.A.Hopefully tomorrow will turn out to be a fine day.

    B. tomorrow will turn out to be a fine day.

    答案:It is hoped that

    7.A.That is because this professor has a disease which prevent him from speaking.

    B.That is because this professor has a disease which him speaking.

    答案:stops/keeps;from

    8.A.By the time he was 21 years old he had already begun to notice that it was difficult to move around.

    B. 21 years old he had already begun to notice that it was difficult to move around.

    答案:By the age of

    9.A.Why do people come to his lectures since he is difficult to understand?

    B.Why do people come to his lectures since

    him?

    答案:it is difficult to understand

    10.A.The truth is that everyone should help disabled people,not just the government.

    B.The truth is that everyone should disabled people,not just the government.

    答案:take care of

    主站蜘蛛池模板: 中文字幕亚洲国产精品| 青青草无码免费一二三区| 人妻精品久久无码专区精东影业 | 清纯唯美人妻少妇第一页| 超碰成人人人做人人爽| 中文字幕无码不卡在线| 又湿又紧又大又爽A视频男| 性欧美VIDEOFREE高清大喷水| 人妻激情一区二区三区四区| ww污污污网站在线看com| 激情自拍校园春色中文| 色狠狠色噜噜AV一区| 内地偷拍一区二区三区| 亚洲国产精品一二三四区| 日韩精品一区二区蜜臀av| 欧美一区二区三区欧美日韩亚洲| AV最新高清无码专区| 亚洲熟女精品一区二区| 国产精品美女久久久久久麻豆| 成人av午夜在线观看| 久久亚洲精品中文字幕无| 国产美女在线观看大长腿| 国产福利在线观看免费第一福利| 亚洲国产日韩欧美一区二区三区| 国内精品免费久久久久电影院97| 久久久久久综合网天天| 午夜精品一区二区三区成人| 国产成人久久蜜一区二区| 久久精品国产亚洲av麻豆小说| 亚洲天堂av在线一区| 亚洲欧美自偷自拍视频图片| 蜜臀视频在线观看一区二区| 五月天免费中文字幕av| 成人特黄特色毛片免费看 | 国产高清在线精品一区不卡| 国产在线无码视频一区二区三区| 国产精品福利自产拍久久 | 久久精品国产91精品亚洲| 2020年最新国产精品正在播放| 亚洲欧美人成网站在线观看看| 亚洲av永久无码精品网站|