<cite id="hocrl"></cite>
  • <ruby id="hocrl"></ruby> <style id="hocrl"><table id="hocrl"></table></style>

    <sub id="hocrl"></sub>
    亚洲最大成人免费av,亚洲理论在线A中文字幕,久草热在线视频免费播放,久久天天躁夜夜躁狠狠85,精品国产91久久粉嫩懂色,色婷婷亚洲精品综合影院,国产亚洲精品成人av在线,中文字幕国产精品二区

    Unit 6 Going west 備課資料§3.3介詞、副詞填空(人教版高三英語上冊教案教學設計)

    發布時間:2016-2-26 編輯:互聯網 手機版

    1.-Thank you very much helping to repair my computer.

    -That’s all right.Thanks your letter,I can come in time and repair it for you.

    答案:for;to

    2.I don’t know what happened-we just got cut .

    答案:off

    3. more and more forests destroyed,some animals are facing the danger of dying out.

    答案:With

    4.Paper made the fibers of that plant is as soft and light as silk.

    答案:from

    5.He tried to speed the car,but it was impossible,for it was too old and it could only run a speed of 30 km an hour.

    答案:up;at

    6.Teachers and students couldn’t agree the spring outing,but the headmaster agreed the plan.

    答案:on;to

    7.It’s nice to travel expenses paid by your employers.

    答案:with

    8.I will go to attend the meeting on condition that it clears tomorrow.

    答案:up

    9.Little by little I have found my neighbor great help to my work and study.

    答案:of

    10.Every summer those who want to visit the Great Wall come to Beijing great numbers.

    答案:in

    主站蜘蛛池模板: 欧美大屁股喷潮水xxxx| 国产精一品亚洲二区在线播放| 精品无码国产一区二区三区AV| 欧美精品一产区二产区| 日韩美少妇大胆一区二区| 成人无码潮喷在线观看| 人妻日韩人妻中文字幕| 好吊妞视频这里有精品| 国产激情视频在线观看首页| 亚洲av综合久久成人网| 99精品国产综合久久久久五月天| 国产精品久久久尹人香蕉| 久久国产乱子伦免费精品无码| 国产三级精品三级在线观看| 精品久久一线二线三线区| 久章草在线毛片视频播放| av 日韩 人妻 黑人 综合 无码| 九九热精彩视频在线免费| 国产成人精品一区二区三区| 日韩V欧美V中文在线| 又爆又大又粗又硬又黄的a片| 起碰免费公开97在线视频| 偷拍久久大胆的黄片视频| 成人三级视频在线观看不卡| 欧美色欧美亚洲高清在线视频 | 成人av午夜在线观看| 国产精品任我爽爆在线播放6080| 开心久久综合激情五月天| 久久五月丁香激情综合| A级毛片100部免费看| 少妇人妻偷人精品无码视频| 中文字幕日韩精品人妻 | 日韩激情成人| 亚洲欧美人成人让影院| 国产精品中文字幕第一区| 亚洲WWW永久成人网站| 亚洲精品无码高潮喷水A| 久久伊99综合婷婷久久伊| 日韩内射美女人妻一区二区三区| 国产精品午夜福利免费看| 人妻中文字幕亚洲一区|