<cite id="hocrl"></cite>
  • <ruby id="hocrl"></ruby> <style id="hocrl"><table id="hocrl"></table></style>

    <sub id="hocrl"></sub>
    亚洲最大成人免费av,亚洲理论在线A中文字幕,久草热在线视频免费播放,久久天天躁夜夜躁狠狠85,精品国产91久久粉嫩懂色,色婷婷亚洲精品综合影院,国产亚洲精品成人av在线,中文字幕国产精品二区

    UNIT 16 SCIENTISTS AT WORK(人教版高一英語下冊教案教學設計)

    發布時間:2016-7-25 編輯:互聯網 手機版

    Lesson 1

    --------warming up, listening and speaking

    Step1.Warming up

    Ask the students to look at the four photos in the book and describe what they see.

    Photo 1 shows students at work in a chemistry lab.

    Photo 2 shows an English book called Hamlet, a dictionary and a notebook.

    Photo 3 shows two students doing an experiment.

    Photo 4 shows students looking at something through a microscope.

    Step2. Listening

    From the four photos we know that we often do some experiments at school. But do you know how to behave in a science lab? Now let’s listen to a dialogue. It will tell us what to do and what not to do.

    Listen for the first time and do Ex1.

    Then check the answers with the class.

    Listen for the second time and do Ex2.

    Listen again,let the students check their answers.

    Then check the answers with the class.

    At last,listen again and let the students find out the sentences which contain the answers.

    Step3.Speaking

    Now let’s talk about the great work of scientists,a high-speed maglev train.

    Read the dialogue and talk about ther advantages and disadvantages of it, using the useful expressions in the column.

    Then listen to the dialogue and pay attention to the pronunciation,stress and intonation.

    At last, explain some language points.

    1.a waste of

    It’s a waste of money/time.

    2.mean to do sth

    mean doing sth

    3.make a noise

    4.make use of

    make good/full/little use of

    Homework;

    Read rhe dialogue

    Grasp the language points

    Lesson 2

    ------Reading

    Step 1. Revision

    Step 2. Pre-Reading

    Do you know the names of some famous scientists? Do you know Benjamin Franklin? And what is he famous for? Today we will read about him.

    Step 3. General reading

    Read the passage to get the main idea of it. Then do Ex1 on page 25.

    Step 4. Fast-reading

    Read the passage again and do the following exercise.

    1. Scientists knew what electricity is for the 1st time______.

    A. in June 1752

    B. before 1752

    C. after 1752

    D. in the 19thcentury

    答案:A

    2. Which of the following is in the correct order?

    a. The experiment proves that lightning and electricity are the same.

    b. The kite flew high in the rainy shy.

    c. He made a silk kite.

    d. Very sharp piece of metal was fixed.

    e. A key was fastened to the end of the string.

    f. A ribbon was tied to the string.

    A. d, e, f, c, b, a

    B. c, d, e, f, b, a

    C. d, c, e, f, a, b

    D. c, d, e, f, a, b

    答案:D

    3.Franklin made the kite of silk because______.

    A. wet silk does not conduct electricity

    B. silk kite flies high

    C. silk kite will last longer in weather with rain and strong winds

    D. silk kite is cheaper

    答案:C

    4.Text 2 is meant for ______.

    A. experts

    B. scientists

    C. common readers

    D. officials

    答案:C

    5.Which is not stated but can be inferred from Text1 ?

    A. Franklin did the experiment with the kite.

    B. Franklin’s experiment with electricity was dangerous.

    C. Franklin failed the experiment again.

    D. The experiment was conducted in bad weather.

    答案:B

    Step 5. Listening

    Listen to the tape of the passage and pay attention to the pronunciation and intonation.

    Step 6. Language points

    1. experiment: n.

    do an experiment

    make an experiment

    perform an experiment

    conduct an experiment

    carry out an experiment

    2. conduct: vt.

    He conducted me around the museum.

    He conducted the orchestra.

    The manager conducted his business carefully.

    3. charge:

    vt.

    (1)使….充滿

    He’s charging a battery.

    (2)索價,收費

    He charged us 10 dollars for mending this pair of shoes.

    n.

    in charge 主管

    in charge of 負責

    in the charge of 由….負責

    4. prove:

    vt. 證明,證實

    The facts prove that he is honest.

    He has proved his courage in the battle.

    He proved himself to be a true man.

    系動詞: 證明是….

    The way proved to be useful.

    He proved a successful manager.

    5. take care to do

    take care that 從句

    Take care not to fall into the river.

    Take care that you don’t get run over when crossing the street.

    Homework:

    Read the text.

    Lesson 3

    --------language study

    Step 1. Revision

    Review some language points.

    Step 2. Word study

    Let the Ss do it by themselves.

    Then check the answers with the class.

    Step 3. Grammar

    First ask the Ss to look at the examples.

    Then let them do the exercise.

    Then check the answers.

    Step 4. Practice

    First do Ex1 on Page90 of the workbook.

    Then Ex2.

    At last Ex1 and 2 on Page91.

    Homework:

    Review what we have learned this class.

    Lesson 4

    -------Reading and writing

    Step 1. Revision

    Step 2. Lead-in

    We have learned something about science experiments, but have you known about animal experiments? Are you for them or against them?

    Today we will read “Animal Experiments”.

    Step 3. Reading

    Read the passage quietly and carefully to do the following exercise.

    1. Which of the following is true ?

    A. Every year 2.5 million animal die in experiments.

    B. Animals are only used to test new medicines.

    C. Scientists say animal testing does not work.

    D. Almost all the medicines people use have been tested on animal.

    答案:D

    2. Animal right activists are _______.

    A. doctors

    B. people who defend animal rights

    C. officials

    D. scientists

    答案:D

    3. What’s a painkiller ?

    A. 殺手

    B. 安慰劑

    C. 止痛劑

    D. 救心丸

    答案:C

    4. Text 2 is mainly about _______.

    A. divergence () on animal experiments

    B. the results of animal experiments

    C. the process of animal experiments

    D. loss of animal experiments

    答案:A

    5. What’s the writer’s attitude towards animal testing in Text 2 ?

    A. Neutral.

    B. Supportive.

    C. Indifferent.

    D. Against.

    答案:A

    Step 4. Listening

    Step 5. Language points

    a) be used to do sth.

    Used to do sth

    Be/get used to doing sth

    b) allow vt.

    Allow doing sth.

    Allow sb to do sth.

    We don’t allow smoking here.

    We allow him to enter the house.

    c) doubt

    vt

    I doubt if/whether he’ll succeed.

    I don’t doubt that he’ll be successful.

    Do you doubt that he’ll be doubt?

    n. 后接同位語從句

    There is no doubt that he’ll be doubt.

    Is there any doubt that he’ll be doubt?

    I have some doubts whether he’ll be successful.

    d) make clear 說明白,說清楚

    You’d better make your meaning clear on this matter.

    Step 6. Writing

    Write a passage about what to do with animal experiments in the future and why.

    Homework:

    Finish writing.

    主站蜘蛛池模板: 欧美国产日韩在线三区| 国产SM重味一区二区三区| 国产精品成人高潮av| 99久久亚洲综合精品成人| 亚洲精品成人A在线观看| 国产99re热这里只有精品| 野外做受三级视频| 久99久热精品免费视频| 成人福利一区二区视频在线| 97欧美精品系列一区二区| 亚洲午夜福利精品一二飞| 欧美日韩一线| 欧美丰满妇大ass| 久久亚洲精品情侣| 成人精品久久一区二区三区| 欧美黑吊大战白妞| 欧美熟妇乱子伦XX视频| 午夜成人无码免费看网站| 亚洲国产精品一二三四五| 国产免费高清69式视频在线观看 | 色综合久久综合中文综合网| 97久久精品人人做人人爽| 午夜欧美日韩在线视频播放| 秋霞鲁丝片成人无码| 欧洲亚洲精品免费二区| 国产福利片一区二区三区| 亚洲av成人三区国产精品| 成人自拍小视频免费观看| 老熟女重囗味hdxx69| 欧美z0zo人禽交另类视频| 国产精品青草久久久久福利99| 亚洲中文字幕无码专区| 欧美va亚洲va在线观看| 樱花草在线社区WWW韩国| 日韩人妻中文字幕精品| 少妇xxxxx性开放| 国产精品无码av不卡| 宅男噜噜噜66在线观看| 91高清免费国产自产拍| 久久综合激情网| 人人妻人人做人人爽|