<cite id="hocrl"></cite>
  • <ruby id="hocrl"></ruby> <style id="hocrl"><table id="hocrl"></table></style>

    <sub id="hocrl"></sub>
    亚洲最大成人免费av,亚洲理论在线A中文字幕,久草热在线视频免费播放,久久天天躁夜夜躁狠狠85,精品国产91久久粉嫩懂色,色婷婷亚洲精品综合影院,国产亚洲精品成人av在线,中文字幕国产精品二区

    人教版 高三unit 9-11 語篇領悟

    發布時間:2016-6-14 編輯:互聯網 手機版

    Unit 9 Health care

    ●語篇領悟

    閱讀本單元課文,完成下列各題:

    §1.1 細枝末節

    1.Thanks to______,Wang Lin was able to receive a treatment in time to prevent the disease from ruining his health.

    A.his son in college

    B.the insurance for his family

    C.the health care project

    D.the kindness of his family and neighbors

    答案:C

    2.According to the text,if Wang Lin had had______,the sickness wouldn’t have caused such a big problem.

    A.a good job B.a high income

    C.insurance D.a good doctor to consult

    答案:C

    3.What’s the aim of new health care project?

    A.Helping people get rid of poverty.

    B.Exploring and developing a new health care model for China.

    C.Letting sick people treated properly.

    D.Providing medical insurance for the poor.

    答案:D

    4.In how many cities is the health project being treated?

    A.4. B.5. C.10. D.14.

    答案:A

    5.According to the United Nations AIDS agency’s report,how many people will be infected by AIDS in China by 2002 unless more is done to prevent the spread of the disease?

    A.9 million. B.10 million.

    C.11 million. D.12 million.

    答案:B

    6.Who discovered penicillin?

    A.Howard Walter Florey. B.Alexander Fleming.

    C.Paul Ehrlich. D.Earnst Boris Chain.

    答案:B

    7.It was not until______ that the importance of Fleming’s discovery was fully recognized?

    A.World WarⅠ B.World WarⅡ

    C.1928 D.1929

    答案:B

    8.When did Fleming receive the Nobel Prize with the two other scientists?

    A.In 1914. B.In 1928. C.In 1929. D.In 1945.

    答案:D

    §1.2 主旨大意

    9.The text“A Helping Hand”is mainly about______.

    A.millions of Chinese people in urban areas can’t afford proper health care

    B.the Chinese government is taking measures to prevent the spread of AIDS

    C.a new health care project is being explored and developed in China

    D.people must help each other if society is to develop and prosper

    答案:C

    §1.3 推理判斷

    10.From Paragraph 4 of the text“The Little Mould That Could”we can see that Fleming was all the following except______.

    A.confident B.strong-willed

    C.hard-working D.kind and warm-hearted

    答案:D

    Unit 10 American literature

    ●語篇領悟

    閱讀本單元課文,完成下列各題:

    §1.1 細枝末節

    1.How much money was saved by Della before the Christmas Day?

    A.$ 8. B.$ 1.87. C.$ 2. D.$ 8.7.

    答案:B

    2.Why did Della cut her hair off?

    A.Because she wanted to give Jim a surprise.

    B.Because she liked wearing short hair.

    C.Because she wanted to be looked like a Coney Island Choir girl.

    D.Because she needed more money to buy Jim a present.

    答案:D

    3.How much did Della get for selling her hair?

    A.$ 12. B.$ 18. C.$ 20. D.$ 22.

    答案:C

    4.What did Della buy for Jim’s present?

    A.A gold watch. B.A gold watch chain.

    C.A shave. D.A new overcoat.

    答案:B

    5.What did Jim buy for Della’s present?

    A.A shampoo. B.A hat. C.A comb. D.A necklace.

    答案:C

    6.Which of the following is true according to the story?

    A.The Christmas day was coming.Della was very happy and she was looking forward to it.

    B.Jim and Della were young and rich.

    C.Jim didn’t love Della any more when he saw that she had her hair cut off.

    D.Jim’s gold watch and Della’s long hair were the two possessions which they both took pride in.

    答案:D

    7.The word in the fourth paragraph“hesitated”is closest in meaning to______.

    A.imagined B.dreamed

    C.felt uncertain D.watched

    答案:C

    8.Which of the following is NOT true according to the story?

    A.The day before Christmas Della was worried because she had only saved one dollar and eighty-seven cents for Jim’s Christmas present.

    B.The young couple lived a hard life but they loved each other deeply.

    C.Della was very nervous and worried before she heard Jim’s step when he came back home from work.

    D.When Della saw her present,she was so happy to get the expensive combs that she burst into tears.

    答案:D

    §1.2 主旨大意

    9.What does the story mainly tell us?

    A.How to celebrate a happy Christmas for a young and rich couple.

    B.How to choose Christmas presents for couples.

    C.A love story between a young and poor couple.

    D.Money is love.

    答案:C

    §1.3 推理判斷

    10.From the sentence,“She stood by the window and looked out at a grey cat walking along a grey in a grey backyard.”we can infer that Della was very______.

    A.angry B.calm C.happy D.sad

    答案:D

    Unit 11 Key to success

    ●語篇領悟

    閱讀本單元課文,完成下列各題:

    §1.1細枝末節

    1.A team is______.

    A.a group of individual people brought together

    B.a group of people who can accomplish a task more efficiently or effectively than any member of the group alone

    C.a group of people who will stay temporarily or for a long time

    D.all the above

    答案:D

    2.In sports games,a player______.

    A.often changes his role

    B.has a clear role

    C.feels that players with different abilities make different contributions to the team

    D.accepts the same expectations and responsibilities as the other players

    答案:B

    3.The author takes______ for example to show how a team can work well.

    A.the sports team B.the project team

    C.the rugby team D.a dynamic team

    答案:A

    4.In order for a team to function well,people of the team must______.

    A.respect each other

    B.co-operate

    C.obey necessary rules and regulations

    D.all the above

    答案:D

    5.Group work at school is important to students because______.

    A.it is an opportunity to learn more about team work

    B.it brings the benefit of getting experience working with others

    C.it teachers us to be patient and how to respond to different personalities

    D.it is a preparation for our working days to come

    答案:D

    6.Why it is important in a team to know someone’s personality type and ability?

    A.We can know a great deal about that person.

    B.Lack of recognition of differences in human function can be avoided.

    C.We can build strong and good relationships between members of a team.

    D.Both B and C.

    答案:D

    §1.2主旨大意

    7.What is the main idea of Paragraph 7?

    A.How a project team is different from a rugby team.

    B.How a project team works.

    C.In a project team,people who have different abilities and personalities have different roles in the team.

    D.How the tasks of the group are divided depends on personalities and abilities of the individuals in the group.

    答案:C

    8.In the whole text,the author mainly talks about______.

    A.the elements that make the team work

    B.the importance of social relationships within a team

    C.the roles that different people of a group play

    D.the comparison between a project team and a rugby team

    答案:A

    §1.3推理判斷

    9.According to the text,which of the following statements is not right?

    A.The coach of a sports team is not counted as a team member,so he is less important.

    B.Social relations are important within the team.

    C.The atmosphere in the group affects the performance of the team.

    D.It’s not necessary for all team members to be friends.

    答案:A

    10.We can infer from the test that______.

    A.the players in a rugby team should co-operate while the people in a project team needn’t

    B.the players in a rugby team have clear roles while people in a project team may not have

    C.the coach of a rugby team discusses strategy and makes decisions while the leader of a project team doesn’t

    D.the coach of a rugby team is important while the leader in a project team may not be as important

    答案:B

    主站蜘蛛池模板: 国产中年熟女高潮大集合| 双乳奶水饱满少妇呻吟免费看| 亚洲欧美在线观看品| 亚洲AV无码专区亚洲AV紧身裤| 日本老熟女一二三区视频| 欧美色丁香| 国产精品无码无需播放器| 欧美精品videosbestsex日本| 国产精品福利中文字幕| 中文字幕亚洲无线码一区女同| 国产午夜亚洲精品国产成人| 国产无套内射又大又猛又粗又爽| 欧美丰满熟妇xxxx性ppx人交| 欧洲人与动牲交α欧美精品| 国产国语一级毛片| 麻豆国产传媒精品视频| 国产精品自拍视频我看看| 亚洲欧美综合一区二区三区| 国内视频偷拍一区,二区,三区| 一区二区三区精品不卡| 老熟妇欲乱一区二区三区| av 日韩 人妻 黑人 综合 无码| 亚洲中文字幕有综合久久| 中国CHINA体内裑精亚洲日本| 国产成人久久精品一区二区| 亚洲av无码片在线播放| 天美传媒xxxxhd videos3| 成人福利国产午夜AV免费不卡在线| 国产睡熟迷奷系列网站| 久久蜜臀av一区三区| 国产自产视频一区二区三区| 久久91精品牛牛| 性视频一区| 在线观看国产区亚洲一区| 国产999久久高清免费观看| 日韩一本不卡一区二区三区 | 国产人免费人成免费视频| 久久这里有精品国产电影网| 日韩精品中文女同在线播放| аⅴ天堂中文在线网| 精品少妇爆乳无码aⅴ区|