<cite id="hocrl"></cite>
  • <ruby id="hocrl"></ruby> <style id="hocrl"><table id="hocrl"></table></style>

    <sub id="hocrl"></sub>
    亚洲最大成人免费av,亚洲理论在线A中文字幕,久草热在线视频免费播放,久久天天躁夜夜躁狠狠85,精品国产91久久粉嫩懂色,色婷婷亚洲精品综合影院,国产亚洲精品成人av在线,中文字幕国产精品二区

    托福語法---介詞

    發布時間:2016-9-1 編輯:互聯網 手機版

    英文介詞種類繁多且詞意多變。不過,涉及的有關介詞的題目重復性很強,而且有規律可循。命題焦點售在中(1)含有介詞的固定短語,(2)含有特定含義的介詞誤用

    介詞常考題型及解題要點

    1.含有介詞的固定短語:短語或詞組中的介詞不能隨意更換或省略

    例題分析

      (1)Most aquatic animals breathe by means external respiratory organs called gills.

      (答案) 正確的短語為by means of,其中的介詞of不能省略

      (2) Speed refers only toward the rate of mution without

      specifying any direction of motion.(94.8)

      (答案) 正確短語形式為refer to

      (3) Historical geology deals about data on the development of the Earth

      gathered from the study of rocks, which are analyzed to determine their age and composition. (93.8)

      (答案) 正確短語式式為deal with.

      (4) The diamond is the only gemstone composed with just one chemical element, carbon.

      (答案) 正確短語形式為。Be composed of

      (5) Best known for his research in statistical mechanics and meson physics. Chen Ning Yang shared the Nobel Prize in 1957 to another physicist from the United States, Tsung-dao Lee.

      (答案) 正確的短語搭配為 share.......with

      (6) The doctrine of eminent domain is based the legal tradition that all real property is subject to the control of the state.

      (答案) 正確的短語形式為be based on 其中的介詞on不能省掉。

    2. 介詞用錯

      解題要點 介詞與后面的名詞通常有固定的搭配習慣,或有特定的語意功能,不能隨意更換。通常,介詞畢有含義,不同的介詞會使整個句子表達不同的意思。當A、B、C、D四個選擇答案中出現單獨劃線的介詞,應首先考慮它是否使用正確。

      全真例題分析

      (1)Scientists claim that an individual can function from about three days when totally deprived of sleep.

      (答案) from應改用for。表示動作延續的時間應用介詞for。

    (2) Canadian scarlet-clad guards and mounties with horseback are part of the summer scenery in Ottawa.

      (答案) with改為on, “騎在馬背上”應用介詞on表示位置。

     (3) During eclipses of the Sun, the Ojibwa Indians of North America shot flaming arrows inside the sky to rekindle the light.

      (答案) inside改為into, 介詞into表示的動作性;shot……into the sky。天空無邊無沿,不能用介詞inside來修飾。

      (4) Wild elephants are almost continuously waving their trunks. Both up in the air and down aside the ground.

      (答案) aside改為on。On the ground 是固定介賓搭配。Ground 沒有邊沿,無法用aside來修飾。

      (5) Recent studies have shown that air into a house often has higher concentrations of contaminants than heavily polluted air outside.

      (答案) into改為in。Into強調動作,而in表示的是靜止的狀態。“房間里面的空氣”只能用in來表示。

      (6) The early use of a complete steel frame for towering buildings appeared in the first skyscraper, built on Chicago in 1883.

      (答案) built on 改為built in。城市名前面只能用介詞in來修飾。

    3.介詞between和among的區別

      解題要點 between表示二者之間,among表示三者或更多的整體概念。當A、B、C、D四項選擇答案中出現between或者among時,它通常就是此題的命題焦點。

      全真例題分析

      (1) The determination of the path of Mars‘s orbit in 1609 became the unifying link among the two formerly separate realms of physics and astronomy.

      (答案) among改為between

      (2) The Carlsbad caverns, located in New Mexico, rank between the largest underground labyrinths in the world.

      (答案) between改為among。表示多數概念,或范圍時應用among。

      (3) For a long time cotton ranked first between Alabama‘s crops, but today it accounts for only a fraction of the agricultural production.

      (答案) between改為among。表示范圍時應用among。  

    主站蜘蛛池模板: 人妻少妇偷人无码视频| 婷婷99视频精品全部在线观看 | 国产av普通话对白国语| 日韩中文字幕精品人妻| 精品国产久一区二区三区| 国产一区二区三区免费观看| 欧美精品一区二区在线观看播放| 丝袜美腿诱惑之亚洲综合网 | 好吊妞| 亚洲精品人成网线在播放VA| 国产精品色哟哟在线观看| 日韩不卡在线观看视频不卡| 精品偷拍被偷拍在线观看| 午夜性色一区二区三区不卡视频| 国产精品第一页一区二区| 性男女做视频观看网站| 国产360激情盗摄全集| 亚洲免费成人av一区| 久久一区二区中文字幕| 国产精品黄色片在线观看| 国产jlzzjlzz视频免费看| 丰满的女邻居2| 成人亚欧欧美激情在线观看| 欧洲熟妇熟女久久精品综合| 男人的天堂av一二三区| 国产绿帽在线视频看| 五月天久久综合国产一区二区| 色噜噜亚洲男人的天堂| 国产一级特黄性生活大片| 日本黄页网站免费观看| 亚洲成av人无码免费观看| 国产香蕉一区二区三区在线视频| 91中文字幕在线一区| 日韩av一区二区三区不卡| 成在线人永久免费视频播放 | 亚洲精品一区二区美女| 精品黄色av一区二区三区| 91青青草视频在线观看| 国产精品露脸视频观看| 吃奶还摸下面动态图gif| 无码国模国产在线观看免费|